Home » Ученичке активности

Ученичке активности

13-ucenicke aktivnosti
 • Још једно републичко такмиченје

  Након стоног тениса ( Калиновић и Павловић ) за републичко такмичење квалификовали су се и наши стрелци. Екипа: 1. Велић Марио 2. Станојловић Младен 3. Поповић Димитрије Ови ученици представљаће… Опширније »
 • Turnir u malom fudbalu

  Tehnička Škola Kladovo i Srednja Škola „ Sveti Sava „ Turnir u malom fudbalu Ekipe: I grupa 1. Ratkini sinovi 2. Marsovci 3. Nike 4. Kicoši 5. I2 Mašinci II… Опширније »
 • Истријска секција наше школе у Нишу

  Ученици II-1 и II-2 Техничке Школе имали су прилику да, у оквиру историјске секције, обиђу културно историјске знаменитости Ниша као и сам град. Прво су обишли комплекс логора из Другог… Опширније »
 • 37 сајтова на којима можете да научите или сазнате нешто ново.

  http://marketinguj.me/37-sajtova-na-kojima-mozete-da-naucite-nesto-novo-onlajn-kursvi/ Zaboravite škole sa preskupim školarinama, duge dane u pretrpanim učionicama i prilično loše rezultate. Ovi sajtovi i aplikacije se bave temama nauke, umetnosti i tehnologije, i mogu vas naučiti… Опширније »
 • Стони тенис, општинско такмичење

  Јуче 26.10. одржано је општинско такмичење из соног тениса. Сусреле су се екипе Техничке школе и Средње школе " Свети Сава ". Нашу школу представили су Павловић Марко и Калиновић… Опширније »
 • Турнир у малом фудбалу

  У организацји Техничке школе и средње школе " Свети Сава " одржан је турнир у малом фудбалу. Учествовало је укупно 7 екипа са врло егзотичним именима: 1.ФК " Напредак "… Опширније »
 • Потребни смо планети

  Земља, предивна планета, знатно је крхкија него што мислимо, а захтеви које јој поставља човек знатно су већи него што она може да издржи. Природна равнотежа је у опасности, а… Опширније »
 • Фестивал “Деца деци”

  Поводом Међународног дана детета, ученици наше школе који су пре само месец дана били домаћини њиховим вршњацима који су имали учеће у семинару „Живот је леп“, били су позвани да… Опширније »
 • Дан младости у Кладову

  Поводом 25. маја ученици кладовских школа су имали јединствену прилику да на другачији начин присуствују часу историје и науче нешто о прошлим временима. Наиме, ОО СУБНОР Кладово је у сарадњи… Опширније »
 • Мој музеј, мој град

  У суботу, 21.маја 2016. године у нашем граду обележена је традиционална Ноћ Музеја. Кладово се већ годинама поноси Археолошким музејем Ђердапа, који представља драгоцен огранак Народног музеја у Београду. О… Опширније »
 • “ИСТИНА” – представа Ученичког парламента Техничке школе из Кладова

  До реализације представе се дошло тако што је Ученички парламент дошао на идеју да конкурише за пројекат „Млади у покрету“ који спроводи Зајечарска иницијатива. Ученици Техничке школе из Кладова су… Опширније »
 • Учешће наше школе на државном такмичењу из историје

  И ове године као и шест година уназад, наша школа може да се похвали ућешћем на републичком такмичењу из историје. Ученик II-1 разреда, Петрањесковић Махајло успео је да на окружном… Опширније »
 • Породични семинар “Живот је леп”

  У периоду од 29. априла до 2. маја ове године, Кладово је, по девети пут заредом, било домаћин Породичном семинару Јевреја “Живот је леп“, у организацији American Jewish distribution committie… Опширније »
 • Израда плаката о Другом светском рату

  Ученици II-1 и II-2 разреда последњих три месеца обрађивали су наставне теме Први светски рат, период између два светска рата и Други светски рат и на часовима историје много тога… Опширније »
 • Kонкурс „ Развој омладинског туризма у Србији „

  И ове године, као и неколико година уназад, Универзитет Сингидунум је расписао конкурс „ Развој омладинског туризма у Србији „. Сви ученици средњих школа су имали право да пријаве своје… Опширније »
 • Светосавска академија

  „ Техничка школа “ је ове, 2015/2016. школске године, заједно са ОШ „ Вера Радосављевић “ из Подвршке, била домаћин прославе Дана Светог Саве. Тим поводом изведен је пригодан програм… Опширније »
 • „Читамо и пишемо са Аном Франк“

  Изложба „Читамо и пишемо са Аном Франк“ служи као основа за радионице са ученицима. Осим изложбе, преведени и адаптирани су и посебан приручник за наставнике и библиотекаре, као и вежбанке… Опширније »
 • Дан примирја у Првом светском рату

  Србија ће 11.новембра обележити државни празник - Дан примирја у Првом светском рату. Овој акцији се, и ове године, придружује и наша школа. У знак сећања на тријумфални пут српске… Опширније »
 • Завршен пројекат „My name is Trajan“!

  После скоро два месеца ученици све три кладовске школе су завршиле пројекат „My name is Trajan“. После скоро два месеца рада и учења, ученици ОШ „Вук Караџић“, Техничке школе и… Опширније »
 • Радионица “Израда грчких новчића”

  Другу радионицу ученици су имали после наставне теме Стара Грчка и њена култура и уметност. Требало је да донесу поклопце од јогурта, киселог млека... и на основу слика које су… Опширније »
 • Учимо хијероглифе

  Ученици I1 и I2 разреда су у оквиру обраде наставне теме Стари век неколико часова имали радионице на којима су покушали да искажу не само познавање историје него и своје… Опширније »
 • Пројекат “My name is Trajan”

  У сарадњи са удружењем "Дивљина" дошли смо до једне интересантне идеје и њу преточили у пројекат. Људи из фондације "Искорак" и Балканског фонда за демократију, кроз њихов програм донација, подржали… Опширније »
 • Нови пројекат ученика наше школе – “My name is Trajan”

  Ученици Техничке школе и ОШ "Вук Караџић", заједно са впрофесорком историје Иваном Николић-Радуловић, у сарадњи са удружењем "Дивљина", ће у периоду од 9.септембра до 25.октобра учествовати у пројекту "My name… Опширније »
 • Додела награда на такмичењу “Култура на дар”

  Ученици Техничке школе су ишли на уручење награде за освојено 2.место на конкурсу "Култура на дар" (кампања за промоцију културне баштине). Слободно време искористили су за обилазак културних знаменитости Београда.… Опширније »
 • НАШИ УЧЕНИЦИ ОСВОЈИЛИ ДРУГО МЕСТО НА КОНКУРСУ “КУЛТУРА НА ДАР”!

  Ученици Техничке школе одељења III-1 (Моника Будујкић, Тијана Марјановић, Денис Дабесковић и Иван Бибесковић) са ментором професором историје Иваном Николић-Радуловић су снимили филм о Трајановом мосту и на тај начин… Опширније »

НАЈНОВИЈЕ:

Kalendar

February 2019
M T W T F S S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728