Home » Настава

Настава

Настава у нашој школи изводи се у складу са прописаним Законима и Правилницима о средњем образовању и васпитању Министарства просвете Републике Србије.

У оквиру редовне наставе ученици се образују у два подручја рада: електротехника и машинство и обрада метала. Настава редовним ученицима држи се по утврђеном распореду часова и распореду звона.

Упоредо са редовом наставом организује се и ванредна настава за ученике који желе да наставе започето средње образовање у својству ванредних ученика као и програм доквалификације и преквалификације за за следеће образовне профиле:
1. Електротехничар електромоторних погона
2. Машински техничар моторних возила
3. Електроинсталатер
4. Машинбравар
5. Аутомеханичар

Услови за рад у школи у погледу простора, опреме и наставних средстава су задовољавајући. Наставна средства испуњавају прописане услове у погледу норматива општеобразовних предмета. Набавка наставних средстава за стручне предмете, практичну наставу и лабораторијске вежбе је стална и једна од битних ставки у циљу унапређивања наставе у школи, што је константна тежња наставника и руководства школе.

Велику захвалност исказујемо свим пријатељима образовања и младог нараштаја, локалној самоуправи, јавним предузећима и многим донаторима који се својом подршком залажу за квалитетније образовање.

НАЈНОВИЈЕ:

Kalendar

February 2019
M T W T F S S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728