Home » Секције

Секције

16-sekcije
 • Истријска секција наше школе у Нишу

  Ученици II-1 и II-2 Техничке Школе имали су прилику да, у оквиру историјске секције, обиђу културно историјске знаменитости Ниша као и сам град. Прво су обишли комплекс логора из Другог… Опширније »
 • Потребни смо планети

  Земља, предивна планета, знатно је крхкија него што мислимо, а захтеви које јој поставља човек знатно су већи него што она може да издржи. Природна равнотежа је у опасности, а… Опширније »
 • Фестивал “Деца деци”

  Поводом Међународног дана детета, ученици наше школе који су пре само месец дана били домаћини њиховим вршњацима који су имали учеће у семинару „Живот је леп“, били су позвани да… Опширније »
 • Дан младости у Кладову

  Поводом 25. маја ученици кладовских школа су имали јединствену прилику да на другачији начин присуствују часу историје и науче нешто о прошлим временима. Наиме, ОО СУБНОР Кладово је у сарадњи… Опширније »
 • Мој музеј, мој град

  У суботу, 21.маја 2016. године у нашем граду обележена је традиционална Ноћ Музеја. Кладово се већ годинама поноси Археолошким музејем Ђердапа, који представља драгоцен огранак Народног музеја у Београду. О… Опширније »
 • “ИСТИНА” – представа Ученичког парламента Техничке школе из Кладова

  До реализације представе се дошло тако што је Ученички парламент дошао на идеју да конкурише за пројекат „Млади у покрету“ који спроводи Зајечарска иницијатива. Ученици Техничке школе из Кладова су… Опширније »
 • Породични семинар “Живот је леп”

  У периоду од 29. априла до 2. маја ове године, Кладово је, по девети пут заредом, било домаћин Породичном семинару Јевреја “Живот је леп“, у организацији American Jewish distribution committie… Опширније »
 • Израда плаката о Другом светском рату

  Ученици II-1 и II-2 разреда последњих три месеца обрађивали су наставне теме Први светски рат, период између два светска рата и Други светски рат и на часовима историје много тога… Опширније »
 • Kонкурс „ Развој омладинског туризма у Србији „

  И ове године, као и неколико година уназад, Универзитет Сингидунум је расписао конкурс „ Развој омладинског туризма у Србији „. Сви ученици средњих школа су имали право да пријаве своје… Опширније »
 • Светосавска академија

  „ Техничка школа “ је ове, 2015/2016. школске године, заједно са ОШ „ Вера Радосављевић “ из Подвршке, била домаћин прославе Дана Светог Саве. Тим поводом изведен је пригодан програм… Опширније »
 • „Читамо и пишемо са Аном Франк“

  Изложба „Читамо и пишемо са Аном Франк“ служи као основа за радионице са ученицима. Осим изложбе, преведени и адаптирани су и посебан приручник за наставнике и библиотекаре, као и вежбанке… Опширније »
 • Дан примирја у Првом светском рату

  Србија ће 11.новембра обележити државни празник - Дан примирја у Првом светском рату. Овој акцији се, и ове године, придружује и наша школа. У знак сећања на тријумфални пут српске… Опширније »
 • Радионица “Израда грчких новчића”

  Другу радионицу ученици су имали после наставне теме Стара Грчка и њена култура и уметност. Требало је да донесу поклопце од јогурта, киселог млека... и на основу слика које су… Опширније »

НАЈНОВИЈЕ:

Kalendar

February 2019
M T W T F S S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728